Mama & baby yoga

Met deze cursus breng je na de bevalling je kracht en conditie weer op peil en werk je naar een meer hechte band met je baby. De yogaoefeningen doe je zowel individueel (met je kindje dichtbij op je yogamat), als samen met je baby. Het beste moment om te starten met deze cursus is acht weken na je bevalling, maar later beginnen is ook mogelijk. Ervaring met yoga is niet vereist.

Lesinhoud

 

Iedere les mama & baby yoga is opgedeeld in drie blokken; één blok warming-up van 15 minuten, één blok oefeningen van 60 minuten en één blok rust van 15 minuten. Bij de warming-up begin je met ademhalingstechnieken en het vinden van je balans. In het tweede blok doe je diverse (yoga)oefeningen om je buik, billen, benen, bekken, rug en conditie te trainen. Het laatste deel van de les is een rustmoment samen met je kindje.

mamababy_small_03.jpg

Lesindeling en prijs

 

De cursus bestaat uit drie lessen van 90 minuten. Cursisten die meer dan drie lessen willen volgen, kunnen deze cursus herhalen. De lessen vinden om de twee weken plaats op vrijdagochtend bij Studio Luym (Grote Oost 71, Hoorn). Per cursus is er plaats tot vijf personen met baby.

De prijs van deze cursus is €42,- per ouder met kind. Betaling gaat per nota, na aanmelding.