top of page

Babymassage

Met deze cursus leer jij je kindje te ontspannen doormiddel van massage. Het directe contact schept vertrouwen en creëert een sterkere band tussen jouw en je baby.  Je leert de lichaamstaal van je kind beter te begrijpen, waardoor je weet wat je kunt doen bij kleine ongemakken zoals buikkrampjes.

 

Er kan gestart worden met deze cursus als je baby negen à tien weken oud is.

baby 4.jpg

Lesinhoud

Iedere week leer je een aantal nieuwe massagetechnieken, die je direct oefent samen met jouw kindje. Naast het technische aspect van het masseren, wordt er ook de focus gelegd op het versterken van de fysieke en mentale band tussen jou en je baby. We houden de klasjes klein, zodat je direct en persoonlijk advies krijgt. Daarnaast ontvang je een gids, waarmee je thuis kunt oefenen. We sluiten iedere les af met een warme handdoek, waarmee jouw baby in je armen kan nagenieten.

baby1.jpg

Lesindeling en prijs

De cursus bestaat uit drie lessen van 90 minuten, inclusief cursusboek en toebehoren voor in de les. De lessen vinden wekelijks plaats, bij Studio Luym (Grote Oost 71, Hoorn). Exacte lesdagen en tijden worden in overleg met de cursisten bepaald. Per cursus is er plaats tot vier personen.

Prijs van deze cursus is €75,- per ouder met kind. Betaling gaat per nota, na aanmelding.

bottom of page