top of page

Zwangerschapsyoga

Yoga tijdens de zwangerschap laat je alle veranderingen in je lichaam bewuster meemaken. Je bouwt kracht op en leert te luisteren naar je intuïtie. Doormiddel ademhalingstechnieken weet je te ontspannen en een rustige omgeving te creëren voor je kindje. Het beste moment om te starten met zwangerschapsyoga is als je tussen 20 en 26 weken zwanger bent. Inschrijven kan je het beste rond de 16e week van je zwangerschap. Ervaring met yoga is niet vereist.

* Ben je zwanger van een meerling, neem dan contact op via: info@luym.nl

Lesinhoud

 

Iedere yogales is opgedeeld in twee lesblokken; één blok oefeningen van 60 minuten en één blok voorlichting van 15 minuten. In het eerste blok doe je diverse (yoga)oefeningen. Daarnaast besteden we aandacht aan het contact maken met je kindje, opvangen van weeën en diverse baringshoudingen en perstechnieken. In het tweede blok krijg je voorlichting over de tijd die volgt na je bevalling en ontvang je veel praktische informatie en tips.

Lesindeling en prijs

 

De cursus bestaat uit tien lessen van 75 minuten, waarvan één partnerles en één terugkomles na de bevalling. De lessen vinden wekelijks, in overleg, plaats op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond en zondagochtend bij Studio Luym (Grote Oost 71, Hoorn). Per cursus is er plaats tot acht personen.

De prijs van deze cursus is €170,- per persoon. Betaling gaat per nota, na aanmelding.

bottom of page