top of page

Zwangerschapsyoga

Yoga tijdens de zwangerschap laat je alle veranderingen in je lichaam bewuster meemaken. Je bouwt kracht op en leert te luisteren naar je intuïtie. Doormiddel ademhalingstechnieken weet je te ontspannen en een rustige omgeving te creëren voor je kindje. Het beste moment om te starten met zwangerschapsyoga is als je tussen 18 en 24 weken zwanger bent. Ervaring met yoga is niet vereist.

Lesinhoud

 

Iedere yogales is opgedeeld in twee lesblokken; één blok oefeningen van 60 minuten en één blok voorlichting van 15 minuten. In het eerste blok doe je diverse (yoga)oefeningen. Daarnaast besteden we aandacht aan het contact maken met je kindje, opvangen van weeën en diverse baringshoudingen en perstechnieken. In het tweede blok krijg je voorlichting over de tijd die volgt na je bevalling en ontvang je veel praktische informatie en tips.

Lesindeling en prijs

 

De cursus bestaat uit tien lessen van 75 minuten, waarvan één partnerles en één terugkomles na de bevalling. De lessen vinden wekelijks, in overleg, plaats op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond en vrijdagochtend bij Studio Luym (Grote Oost 71, Hoorn). Per cursus is er plaats tot acht personen.

De prijs van deze cursus is €150,- per persoon. Betaling gaat per nota, na aanmelding.

bottom of page